Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Dabić, Dragana Č."'
Autor:
Gašić Uroš M., Stanković Dalibor M., Dabić Dragana Č., Milojković-Opsenica Dušanka M., Natić Maja M., Tešić Živoslav Lj., Mutić Jelena J.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 81, Iss 5, Pp 567-574 (2016)
Two different approaches, spectroscopic and electrochemical, were applied for rough determination of antioxidative potential of honey samples. Honey samples of diverse botanical origin were collected in different geographical regions in Serbia. To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e92938e48d894748a1a87030ca7a82c2
Autor:
Stanisavljević Nemanja S., Ilić Marija, Jovanović Živko S., Čupić Tihomir, Dabić Dragana Č., Natić Maja M., Tešić Živoslav Lj., Radović Svetlana S.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 67, Iss 3, Pp 829-840 (2015)
The phenolic composition of seed coats in four differently colored pea varieties (Pisum sativum L.) was investigated using UHPLC-LTQ OrbiTrap MS. The obtained findings revealed that the seed coats of the examined pea genotypes possess a unique phe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a76092dfff104e179dceaf8f6f67228a
Autor:
Pavlović, Aleksandra V., Dabić, Dragana Č., Momirović, Nebojša M., Dojčinović, Biljana P., Milojković-Opsenica, Dušanka M., Tešić, Živoslav Lj., Natić, Maja M.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fotirić Akšić MM; University of Belgrade , Faculty of Agriculture, Nemanjina 6, 11080 Zemun, Serbia., Dabić DČ; Innovation Center, Faculty of Chemistry Ltd, University of Belgrade , Studentski trg 12-16, 11000 Belgrade, Serbia., Gašić UM; Faculty of Chemistry, University of Belgrade , Studentski trg 12-16, 11000 Belgrade, Serbia., Zec GN; University of Belgrade , Faculty of Agriculture, Nemanjina 6, 11080 Zemun, Serbia., Vulić TB; University of Belgrade , Faculty of Agriculture, Nemanjina 6, 11080 Zemun, Serbia., Tešić ŽLj; Faculty of Chemistry, University of Belgrade , Studentski trg 12-16, 11000 Belgrade, Serbia., Natić MM; Faculty of Chemistry, University of Belgrade , Studentski trg 12-16, 11000 Belgrade, Serbia.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2015 Sep 02; Vol. 63 (34), pp. 7476-86. Date of Electronic Publication: 2015 Aug 21.