Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Daško, Ľubomír"'
Autor:
Ciesarová, Zuzana, Murkovic, Michael, Cejpek, Karel, Kreps, František, Tobolková, Blanka, Koplík, Richard, Belajová, Elena, Kukurová, Kristína, Daško, Ľubomír, Panovská, Zdenka, Revenco, Diomid, Burčová, Zuzana
Publikováno v:
In Food Research International July 2020 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daško, Ľubomír
Department of Food Safety and Nutrition accepted the request of the State Veterinary and Food Administration to develop an opinion on the load and minimize the food chain by mycotoxins. The aim of this requirement is an opinion on the burden of the f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::57c16618024026bb0ef45d62cb6e5ac8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Constantin, Oana Emilia, Kukurová, Kristina, Daško, Ľubomír, Stănciuc, Nicoleta, Ciesarová, Zuzana, Croitoru, Constantin, Râpeanu, Gabriela
Publikováno v:
Molecules; 4/15/2019, Vol. 24 Issue 8, p1571-1571, 1p