Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Dağdemir, Elif"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2025 161
Autor:
Isci, Gursel, Dagdemir, Elif
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2024 126
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2023 54
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2023 115
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2022 128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 2, p277-295. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 47, Issue: 2 277-295
Gıda
Gıda
Bu çalışmada elma, portakal ve bal kabağı meyvelerinden üretilen diyet liflerinin farklı konsantrasyonlarda (%1.5 ve %3.0) dondurma üretiminde kullanımının kalite ve besinsel özellikler üzerindeki etkisi araştırılmıştır. Elma, port
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::f4ab980f8720d6e9603b56d9466e04cc
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/68668/1034780
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/68668/1034780