Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Dağ, Ayhan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KIZILTAN, GÜL, IŞGIN, KÜBRA, KESER, ALEV, DAĞ, AYHAN, KÖKSAL, EDA, Özer, Emel, Akal Yıldız, Emine, GÜNEŞ, FATMA ESRA, GÖKMEN ÖZEL, HÜLYA, BELLİKCİ KOYU, EZGİ, ŞAHİN, HABİBE, BEYHAN, YASEMİN, BÜYÜKTUNCER DEMİREL, ZEHRA, GÖKTAŞ, ZEYNEP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10046::597eee270a4a02ba709af0be3c48c119
https://avesis.gazi.edu.tr/publication/details/7005af74-d3f3-4df2-8456-cdf09c5657a9/oai
https://avesis.gazi.edu.tr/publication/details/7005af74-d3f3-4df2-8456-cdf09c5657a9/oai
Autor:
UNUSAN, Nurhan, DAĞ, Ayhan
Publikováno v:
Volume: 2, Issue: 1 20-27
KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Selenyum, büyük ölçüde besinlerden elde edilen, beslenme açısından gerekli bir eser elementtir. Selenyumun besin zincirine biyoyararlanımı, toprak organik madde içeriğine, pH'a ve selenyum türleşmesine, selenyum ile kompleks oluşturan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c82b9eb6d3ad1bc0676cb1480beb598c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ktokusbd/issue/61962/885329
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ktokusbd/issue/61962/885329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Çetiner, Özlem, Yıldırım, Gonca, Merdol, Türkan, Kalyoncu, Begüm, Adalı, Tuğba, Dağ, Ayhan, Güneşliol, Bartu Eren
Background/Aims: Cooking and home food preparation haveincreasingly been considered as a public health opportunity in theface of augmented rates of overweight and obesity in the developed, high-income countries [1]. “Domestic cooking”, used inter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10046::ef41ecf02cc54a510f4e60529c1732e4
https://avesis.gazi.edu.tr/publication/details/d0c939bc-195b-44ef-8611-989068a200db/oai
https://avesis.gazi.edu.tr/publication/details/d0c939bc-195b-44ef-8611-989068a200db/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DAĞ, Ayhan
Publikováno v:
International Peer-Reviewed Journal of Nutrition Research; Jan-Apr2019, Issue 15, p48-79, 32p
Autor:
Dağ, Ayhan
Toplu beslenme yapılan kurum mönülerinde yer alan yemeklerin tarifelerinin standarlaştınlması besin değerlerinin hesaplanması ve maliyet analizlerinin yapılması, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik P
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::4f28240066065259736015832835c394
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/496102
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/496102
Autor:
Dağ, Ayhan
Bu araştırma Bilkent Üniversitesi Kafeteryaları ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Tıp Fakültesi Mutfaklarında çalışan personelin hijyen bilgi düzeyi ile tutum ve davranışlarını ölçmek ve bu konuda hazırlanan ve uygulanan eğitim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::42cb946b760f2ebe6590fa0f470bc8c1
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/498669
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/498669