Zobrazeno 1 - 10
of 268
pro vyhledávání: '"DVOJKOVIĆ, KREŠIMIR"'
Autor:
Horvat, Daniela1 (AUTHOR) daniela.horvat@poljinos.hr, Dvojković, Krešimir2 (AUTHOR) dario.novoselovic@poljinos.hr, Novoselović, Dario2,3 (AUTHOR) georg.drezner@poljinos.hr, Tucak, Marijana4 (AUTHOR) marijana.tucak@poljinos.hr, Andrić, Luka5 (AUTHOR) luka.andric@poljinos.hr, Magdić, Damir6 (AUTHOR) damir.magdic@ptfos.hr, Drezner, Georg2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Apr2022, Vol. 12 Issue 4, pN.PAG-N.PAG. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
When breeding for wheat quality traditional methods can be time-consuming and imprecise since the majority of quality traits exhibit complex inheritance and interaction patterns. Therefore, methods based on molecular markers, such as genomic selectio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ab5802eb373c2575b215e70a70d047c2
https://www.bib.irb.hr/1255696
https://www.bib.irb.hr/1255696
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matić, Magdalena, Vuković, Rosemary, Vrandečić, Karolina, Štolfa Čamagajevac, Ivna, Vuković, Ana, Ćosić, Jasenka, Dvojković, Krešimir, Novoselović, Dario
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 27, Iss 2, Pp 15-24 (2021)
During cultivation, wheat is exposed to several abiotic and/or biotic stress conditions that may adversely impact the wheat yield and quality. The impact of abiotic stress caused by nitrogen deficiency and biotic stress caused by phytopathogenic fung
Autor:
SPANIC, Valentina, Cosic, Jasenka, DVOJKOVIC, Kresimir, MARIC, Sonja, GUBERAC, Vlado, DREZNR, Georg
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 299-300.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003221
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1391-1394.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002973
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1283-1286.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002946
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1371-1374.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90002968