Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"DUPONT, JACQUELINE"'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference August 2024 117
Publikováno v:
In Food Quality and Preference October 2020 85
Autor:
FIEBELKORN, FLORIAN1 florian.fiebelkorn@uos.de, DUPONT, JACQUELINE2, SZCZEPANSKI, LENA3, FILKO, NADINE4
Publikováno v:
Biologie in unserer Zeit. 2022, Vol. 52 Issue 3, p248-261. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kultiviertes Fleisch ist mithilfe von Zell- und Gewebekulturtechniken hergestelltes Fleisch, welches ein großes Potenzial aufweist, als nachhaltigere und tierethisch vertretbare Alternative zu konventionell produziertem Fleisch den Proteinmarkt zu e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8f57e84c0d66b561473621a1711b07f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Clinical Densitometry 2001 4(4):307-312
Autor:
Dupont, Jacqueline L. *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition January 2009 139(1):171-172