Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"DUIZER, L.M."'
Autor:
Vucea, V., Keller, Heather H., Morrison, J.M., Duizer, L.M., Duncan, A.M., Carrier, N., Lengyel, C.O., Slaughter, S.E., Steele, C.M.
Publikováno v:
In The Journal of nutrition, health and aging October 2018 22(8):916-922
Publikováno v:
In Food Research International January 2012 45(1):415-421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joye, I.J., Corradini, M.G., Duizer, L.M., Bohrer, B.M., LaPointe, G., Farber, J.M., Spagnuolo, P.A., Rogers, M.A. *
Publikováno v:
In Advances in Food & Nutrition Research 2019 88:1-45
Autor:
Duizer, L.M., Walker, S.B.
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Autor:
Duizer, L.M., Field, K.
Publikováno v:
In Modifying Food Texture 2015:19-44
Autor:
Joye, I.J., Corradini, M.G., Duizer, L.M., Bohrer, B.M., LaPointe, G., Farber, J.M., Spagnuolo, P.A., Rogers, M.A.
Publikováno v:
Advances in Food & Nutrition Research; 2019, Vol. 88, p1-45, 45p
Autor:
Duizer, L.M.
Publikováno v:
In Instrumental assessment of food sensory quality 2013:403-419
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Clear Language Research Summaries are a project of the Institute for Community Engaged Scholarship (ICES) at the University of Guelph. Project partners include the Business Development Office (BDO), SPARK Program at the University of Guelph, and Know
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::383d4877edc0fb012ca6cc1a15911779
https://hdl.handle.net/10214/3712
https://hdl.handle.net/10214/3712