Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"DUAN Weiwen"'
Autor:
DUAN Weiwen
Publikováno v:
Nongye tushu qingbao xuebao, Vol 35, Iss 11, Pp 4-12 (2023)
[Purpose/Significance] This study aims to explore the challenges that artificially intelligent (AI) scientists may bring to scientific epistemology. [Method/Process] Scientific discovery has long been of interest to AI researchers. The next big step
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/893211348e134352a8dcc44a41813aeb
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 3, Pp 203-211 (2022)
Taking Mesona blumes as the research object, the effects of microwave power, microwave intermittent time, drying point and drying temperature on the extraction rate of polysaccharides were studied with the microwave intermittent hot air drying method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0831c8e919a4ef8bc1c5de267f767b6
Autor:
Qiu, Hui, Duan, Weiwen, Hu, Weicheng, Wei, Shuai, Liu, Yanan, Sun, Qinxiu, Wang, Zefu, Han, Zongyuan, Liu, Yang, Liu, Shucheng
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules March 2024 260 Part 2
Autor:
Duan, Weiwen, Qiu, Hui, Htwe, Kyi Kyi, Sun, Qinxiu, Han, Zongyuan, Wang, Zefu, Liu, Yang, Wei, Shuai, Liu, Shucheng
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part A
Autor:
Htwe, Kyi Kyi, Duan, Weiwen, Wei, Shuai, Sun, Qinxiu, Wang, Zefu, Han, Zongyuan, Liu, Yang, Liu, Shucheng
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Didier, Christelle, Duan, Weiwen, Dupuy, Jean-Pierre, Guston, David H., Liu, Yongmou, Cerezo, José Antonio López, Michelfelder, Diane, Mitcham, Carl, Sarewitz, Daniel, Stilgoe, Jack, Stirling, Andrew, Vallor, Shannon, Wang, Guoyu, Wilsdon, James, Woodhouse, Edward J.
Publikováno v:
Science, 2015 Sep 01. 349(6252), 1064-1065.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/24749042
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DUAN Weiwen
Publikováno v:
Frontiers of Philosophy in China; Jun2022, Vol. 17 Issue 2, p244-257, 14p