Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"DPPH%"'
Autor:
Heba H.S. Abdel-Naeem, Hend Ali Elshebrawy, Kálmán Imre, Adriana Morar, Viorel Herman, Raul Pașcalău, Khalid Ibrahim Sallam
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 3, p 301 (2022)
Meat industries are eager to find natural low-cost additives for improving the health benefits and shelf life of meat products. The present study elucidated the effect of four different fruit peel powders, namely lemon, orange, grapefruit, and banana
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f43f7767720248769cb965dec72a1b1f
Autor:
Heba H.S. Abdel-Naeem, Hend Ali Elshebrawy, Kálmán Imre, Adriana Morar, Viorel Herman, Raul Pașcalău, Khalid Ibrahim Sallam
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 3; Pages: 301
Foods, Vol 11, Iss 301, p 301 (2022)
Foods, Vol 11, Iss 301, p 301 (2022)
Meat industries are eager to find natural low-cost additives for improving the health benefits and shelf life of meat products. The present study elucidated the effect of four different fruit peel powders, namely lemon, orange, grapefruit, and banana
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.