Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"DOMANESCHI, LORENZO"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hoolohan, Claire, Wertheim-Heck, Sigrid, Devaux, Fanny, Domaneschi, Lorenzo, Dubuisson-Quellier, Sophie, Schafer, Martina, Wethal, Ulrikke Bryn
Publikováno v:
Hoolohan, Claire Wertheim-Heck, Sigrid Devaux, Fanny Domaneschi, Lorenzo Dubuisson-Quellier, Sophie Schafer, Martina Wethal, Ulrikke Bryn . COVID-19 and socio-materially bounded experimentation in food practices: insights from seven countries. Sustainability: Science, Practice, & Policy. 2022, 18(1), 16-36
Sustainability: Science, Practice, & Policy
Sustainability: Science, Practice, & Policy
Publikováno v:
Greene, Mary Hansen, Arve Hoolohan, Claire Süßbauer, Elisabeth Domaneschi, Lorenzo . Consumption and shifting temporalities of daily life in times of disruption: undoing and reassembling household practices during the COVID-19 pandemic. Sustainability: Science, Practice, & Policy. 2022
Sustainability: Science, Practice, & Policy
Sustainability: Science, Practice, & Policy
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10852/100009
Autor:
Domaneschi, Lorenzo
This chapter presents the case of a group of students in Italy involved in an alternative small-scale form of political and cultural action, and explores its dynamics and limits. I explore the empowering potential of self-created spaces that enable u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1299::288a870905332fbc647da3d6b0b12992
http://hdl.handle.net/10281/325396
http://hdl.handle.net/10281/325396
Autor:
Domaneschi, Lorenzo
I discuss the potential for gender studies of an approach that aims to investigate the socio-material dimension of culinary practices. I draw on an ethnographic analysis of a particular case of foodplay, like the public and extra-domestic practice of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::41db157ad2b835ad97e3b8c077fa64ec
http://hdl.handle.net/10281/283193
http://hdl.handle.net/10281/283193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Partendo dall'analisi delle origini del concetto di "buono", il saggio esamina alcuni elementi in gioco nel campo del "buono da raccontare" relativo al cibo, passando poi a delineare una prospettiva sociologica della narrazione gastronomica contempor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1299::9b0430ba1c44b7c3e911e9dd252d832c
http://hdl.handle.net/10281/62778
http://hdl.handle.net/10281/62778
Autor:
Domaneschi, Lorenzo
Publikováno v:
Societies (2075-4698); Sep2018, Vol. 8 Issue 3, p80, 13p
Autor:
DOMANESCHI, LORENZO
Publikováno v:
Rassegna Italiana di Sociologia; Apr-Jun2018, Vol. 59 Issue 2, p405-408, 4p