Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"DJAOUDENE, OUARDA"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 41-54 (2024)
The fruits and their derivatives are products known for their excellent energy intake and their beneficial health effects. Jams are an efficient and tasty way of fruit preservation. Jam quality is greatly influenced by storage conditions like tempera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e1f17adbf5f49bfb3b715364b132c4e
Autor:
Djebari, Sabrina, Wrona, Magdalena, Nerín, Cristina, Djaoudene, Ouarda, Guemouni, Sara, Boudria, Asma, Madani, Khodir
Publikováno v:
In Fitoterapia January 2024 172
Autor:
DJAOUDENE, OUARDA1 ouarda.djaoudene@crtaa.univ-bejaia.dz, BACHIR-BEY, MOSTAPHA2, CÁSEDAS, GUILLERMO3,4, LES, FRANCISCO3,4, LÓPEZ, VÍCTOR3,4
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Dec2023, Vol. 47 Issue 2, p190-206. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 23, Iss 2, Pp 129-138 (2019)
A comparative study was carried out for eight mature date fruit cultivars to assess physicochemical and nutritional values. Results showed that fruit and flesh weights and seed sizes indicated wide diversity among studied cultivars. The highest pH, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f917921a8e3140808cc65c95fedb1b30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djaoudene, Ouarda, Bachir-Bey, Mostapha, Schisano, Connie, Djebari, Sabrina, Tenore, Gian Carlo, Romano, Anabela
Publikováno v:
Antioxidants; Feb2024, Vol. 13 Issue 2, p181, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum; 2023, Vol. 26, p99, 6p