Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"DISTILLED DRINKS"'
Autor:
Guillaume Snakkers, Pascale Lieben, Daniel Picque, Roger Cantagrel, Georges Corrieu, Odile Lablanquie
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54 (15), pp.5520-5526. ⟨10.1021/jf060465u⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54 (15), pp.5520-5526. ⟨10.1021/jf060465u⟩
International audience; Mid-infrared spectroscopy was applied to the analysis and discrimination of Cognacs and other distilled drinks (Armagnacs, whiskies, brandies, bourbons, rums, and counterfeit products). Strong correlations were found between d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.