Zobrazeno 1 - 10
of 834
pro vyhledávání: '"DISTILLED DRINKS"'
IDENTIFICATION OF AROMATIC ALDEHYDES IN THE EXPRESS ASSESSMENT OF QUALITY OF HERBAL DISTILLED DRINKS
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 1, Pp 144-153 (2017)
Despite a long study of main types of the herbs used in the Russian alcoholic beverage production, the structure of the components participating in the formation of "bouquet" of the alcoholic beverages obtained on their basis has not been studied yet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3d348087d6c44e4935c68b08ff1a3fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
IDENTIFICATION OF AROMATIC ALDEHYDES IN THE EXPRESS ASSESSMENT OF QUALITY OF HERBAL DISTILLED DRINKS
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 1, Pp 144-153 (2017)
Despite a long study of main types of the herbs used in the Russian alcoholic beverage production, the structure of the components participating in the formation of "bouquet" of the alcoholic beverages obtained on their basis has not been studied yet
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 640:022060
The paper presents the results of studying the extraction process in the technology of distilled drinks production at the stage of their aging with the use of oak chips, which reduces the duration of the technological process and reduces technologica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guillaume Snakkers, Pascale Lieben, Daniel Picque, Roger Cantagrel, Georges Corrieu, Odile Lablanquie
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54 (15), pp.5520-5526. ⟨10.1021/jf060465u⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54 (15), pp.5520-5526. ⟨10.1021/jf060465u⟩
International audience; Mid-infrared spectroscopy was applied to the analysis and discrimination of Cognacs and other distilled drinks (Armagnacs, whiskies, brandies, bourbons, rums, and counterfeit products). Strong correlations were found between d
Autor:
Galego, Ludovina, Rodrigues, Maria A. A., Mendes, Débora C., Jockusch, Steffen, Silva, José P. da
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
RATIONALE: Biogenic polyamines in drinks have been implicated in undesirable physiological effects. Methods for their detection and quantification usually involve derivatization, pre-concentration and clean-up. To assist the evaluation of the potenti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a328069516ea61330afd8f2ace14bafe
Autor:
Ludovina R, Galego, Maria A A, Rodrigues, Débora C, Mendes, Steffen, Jockusch, José P, Da Silva
Publikováno v:
Rapid communications in mass spectrometry : RCM. 30(17)
Biogenic polyamines in drinks have been implicated in undesirable physiological effects. Methods for their detection and quantification usually involve derivatization, pre-concentration and clean-up. To assist the evaluation of the potential risk of