Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"DING Yu-mei"'
Publikováno v:
Cailiao gongcheng, Vol 48, Iss 6, Pp 125-131 (2020)
Recycling is the most effective way to dispose of waste polymer materials. It can not only reduce the harm of polymer materials to the natural environment, but also achieve the purpose of saving cost and turning waste into treasure. A self-made melt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/950eeafef3c34039bf26329ac6be097d
Publikováno v:
Cailiao gongcheng, Vol 47, Iss 7, Pp 99-105 (2019)
Degradable polylactide (PLA) nanofibers can be prepared by solvent free melt electrospinning technology which is promising,challenging and green. The nanofiber membrane prepared by this method have high porosities and strong adsorption capacities,and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f1d87651c3141c08041e193cacb96a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
With the aging population, hip joint diseases have become increasingly common. It significantly affects the mobility, function, and health-related quality of life of elderly patients with serious hip diseases. Total hip arthroplasty (THA) is one of t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::003c92b9e876ad6162136e4987a38df2
Currently, with the aging population, hip joint diseases have become more and more common. It significantly affects the mobility, function and health-related quality of life in the elderly with seriously hip diseases. total hip arthroplasty (THA) is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6928330dfb192bf6326fb6cab9d657c4
Structure characterization of proanthocyanidins from Caryota ochlandra Hance and their bioactivities
Autor:
Chen, Xiao-Xin, Feng, Hui-Ling, Ding, Yu-Mei, Chai, Wei-Ming, Xiang, Zhi-Hao, Shi, Yan, Chen, Qing-Xi
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2014 155:1-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Experimental Thermal and Fluid Science 2008 33(1):1-9