Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"DIDOUH, Nassima"'
Autor:
Didouh, Nassima, Saifi, Mounir, Aissaoui, Nadia, Medjahdi, Khadidja, Khiri, Zahia, Achek, Rachid, Moussa-Boudjemaa, Boumedine, Araujo, Ricardo
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2024 18
Autor:
Didouh, Nassima, Khadidja, Medjahdi, Campos, Carla, Sampaio-Maia, Benedita, Boumediene, Moussa Boudjemaa, Araujo, Ricardo
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 December 2023 407
Autor:
Didouh, Nassima1 (AUTHOR), Achek, Rachid2,3 (AUTHOR), Celandroni, Francesco4 (AUTHOR), Ghelardi, Emilia4 (AUTHOR), Mazzantini, Diletta4 (AUTHOR), Postollec, Florence5 (AUTHOR), Moussa-Boudjemaa, Boumediene1 (AUTHOR), Ouoba, L. Irène I.6 (AUTHOR), Tomaso, Herbert7 (AUTHOR), Linde, Jörg7 (AUTHOR), El-Adawy, Hosny7,8 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 11/17/2023, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Microbiology Research. 9:57-65
Bacillus cereus is an endospore-forming bacterium frequently found in dairy products and dairy environment. In this study, the hydrophobicity and surface electrical charge of spores from fourteen (14) Bacillus cereus strains isolated from a dairy pla
Autor:
DIDOUH, Nassima
العصوية الشمعية هي نوع من البكتيريا المكونة للبوغ المعروفة بمخاطرها على الصحة. هذه البكتيريا لديها القدرة على الانضمام وتشكيل الأغشية ا
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2678::3f48c6ed249393f404235e5c32d8fcdc
http://dspace.univ-tlemcen.dz/handle/112/8478
http://dspace.univ-tlemcen.dz/handle/112/8478
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.