Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"DIC hydrothermal treatment"'
Autor:
Zoulikha Maache-Rezzoug, E. Bezzine, Ikbal Zarguili, C. Loisel, M.-N. El Marzouki, Thierry Maugard
Publikováno v:
Journal of Cereal Science
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2010, 49 (3), pp.346-353. ⟨10.1016/j.jcs.2008.10.005⟩
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2010, 49 (3), pp.346-353. ⟨10.1016/j.jcs.2008.10.005⟩
International audience; Standard maize starch (SMS), waxy maize starch (WMS) and wheat starch (WTS) were hydrothermally treated by the Instantaneous Controlled Pressure Drop (DIC) process. This process consists in a short pressurisation obtained by t
Autor:
Maache-Rezzoug, Zoulikha, Maugard, Thierry, Goude, Romain, Nouviaire, Armelle, Sannier, Frédéric, Rezzoug, Sid-Ahmed
Publikováno v:
International Congress of Chemical Engeneering
18th International Congress of Chemical and Process Engineering-CHISA' 2008
18th International Congress of Chemical and Process Engineering-CHISA' 2008, Aug 2008, Prague, Czech Republic. pp.P 1.216
18th International Congress of Chemical and Process Engineering-CHISA' 2008
18th International Congress of Chemical and Process Engineering-CHISA' 2008, Aug 2008, Prague, Czech Republic. pp.P 1.216
International audience; Brewers' spent grain (BSG), the main low-value solid residue, is the major by-product of the brewing industry, representing around 85 % of the total by-product generated. This raw material is renewable, at low cost, largely av
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cac4a313512a210ea0a71de68ecb060d
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00414515/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00414515/document
Publikováno v:
Journal of Food Engineering
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2006, 77 (3), pp.454-461. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2005.07.014⟩
Journal of Food Engineering, Elsevier, 2006, 77 (3), pp.454-461. ⟨10.1016/j.jfoodeng.2005.07.014⟩
International audience; Standard maize starch was hydrothermally treated at residual moisture content (~12%) by instantaneous controlled pressure drop for various pressure levels and processing times. In order to examine the homogeneity of the starch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::51e8548cd1aec695e66b783ffc83dcc3
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00413508/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00413508/document
Publikováno v:
International Symposium on Environment, Catalysis and Process Engineering. ECGP'5
International Symposium on Environment, Catalysis and Process Engineering. ECGP'5, Apr 2006, Fès, Morocco. pp.ECGP'5
International Symposium on Environment, Catalysis and Process Engineering. ECGP'5, Apr 2006, Fès, Morocco. pp.ECGP'5
International audience; We applied The Instantaneous Controlled Pressure Drop process (DIC) for starch heat treatment in order to modify its functional and structural properties. The effect of DIC treatment on the sorption capacity was studied for st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a1f47503c0e4225554f1c81add87c783
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00416487
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00416487
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.