Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"DIANA, M. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Elaine T *, Sgavioli, Sarah, Castiblanco, Diana M C *, Borges, Liliana L *, de Quadros, Thays C O *, de Laurentiz, Antonio C, Shimano, Antônio C, Amoroso, Lizandra *, Baraldi-Artoni, Silvana M *
Publikováno v:
In Poultry Science 1 October 2019 98(10):4694-4704
Histopathologic features of selumetinib‐induced paronychia in a child with neurofibromatosis type 1.
Publikováno v:
JEADV Clinical Practice; Jun2024, Vol. 3 Issue 2, p664-667, 4p
Autor:
Diana M. C. Marques, João C. Silva, Ana Paula Serro, Joaquim M. S. Cabral, Paola Sanjuan-Alberte, Frederico C. Ferreira
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 9, Iss 3, p 109 (2022)
Novel green materials not sourced from animals and with low environmental impact are becoming increasingly appealing for biomedical and cellular agriculture applications. Marine biomaterials are a rich source of structurally diverse compounds with va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f32fcbe311d945c9bf27cb731a4f237e
Autor:
Sgavioli, Sarah, Santos, Elaine.T., Borges, Liliana. L, Andrade-Garcia, Giuliana.M., Castiblanco, Diana. M. C, Almeida, Vitor. R, Garcia, Rodrigo. G, Shimano, Antônio. C, Nääs, Irenilza. A, Baraldi-Artoni, Silvana. M
Publikováno v:
In Poultry Science 1 November 2017 96(11):4017-4025
Autor:
Marques, Diana M. C.1,2 (AUTHOR) diana.c.marques@tecnico.ulisboa.pt, Silva, João C.1,2,3 (AUTHOR) joao.f.da.silva@tecnico.ulisboa.pt, Serro, Ana Paula4,5 (AUTHOR) anapaula.serro@tecnico.ulisboa.pt, Cabral, Joaquim M. S.1,2 (AUTHOR) joaquim.cabral@tecnico.ulisboa.pt, Sanjuan-Alberte, Paola1,2,6 (AUTHOR) paola.sanjuanalberte2@nottingham.ac.uk, Ferreira, Frederico C.1,2 (AUTHOR) paola.sanjuanalberte2@nottingham.ac.uk
Publikováno v:
Bioengineering (Basel). Mar2022, Vol. 9 Issue 3, p109. 17p.
Autor:
Claire Bomkamp, Lisa Musgrove, Diana M. C. Marques, Gonçalo F. Fernando, Frederico C. Ferreira, Elizabeth A. Specht
Publikováno v:
Marine Biotechnology. 25:1-29
Cultivated meat, also known as cultured or cell-based meat, is meat produced directly from cultured animal cells rather than from a whole animal. Cultivated meat and seafood have been proposed as a means of mitigating the substantial harms associated
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bomkamp, Claire, Musgrove, Lisa, Marques, Diana M. C., Fernando, Gonçalo F., Ferreira, Frederico C., Specht, Elizabeth A.
Publikováno v:
Marine Biotechnology; Feb2023, Vol. 25 Issue 1, p1-29, 29p