Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"DIA Proteomics"'
Autor:
Ortea, Ignacio a, 1, Rodríguez-Martínez, Lorena b, 1, Carrera, Mónica c, Fafián-Labora, Juan A. d, Arufe, Maria C. d, González-Barcia, Miguel b, Fernández-Ferreiro, Anxo b, ⁎, Mateos, Jesús b, ⁎
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy December 2024 181
Autor:
Gang Zhao, Yujie Liu, Yongjun Zheng, Mingyang An, Jia Zhang, Jing Zhang, Zhongli Li, Li Chunbao
Publikováno v:
Journal of Orthopaedic Surgery and Research, Vol 19, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Purpose This study is aimed to delve into the crucial proteins associated with hormonal osteonecrosis of the femoral head (ONFH) and its intra-articular lesions through data-independent acquisition (DIA) proteomics and bioinformatics analysi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8ce7c5d68de4095be11e57c3ce88d96
Autor:
Elisa B. Moutin, Joanna Bons, Giada Giavara, Filipe Lourenco, Deng Pan, Jordan B. Burton, Samah Shah, Mathilde Colombé, Philippe Gascard, Thea Tlsty, Birgit Schilling, Douglas J. Winton
Publikováno v:
Cellular and Molecular Gastroenterology and Hepatology, Vol 17, Iss 4, Pp 639-656 (2024)
Background & Aims: Chronic inflammatory illnesses are debilitating and recurrent conditions associated with significant comorbidities, including an increased risk of developing cancer. Extensive tissue remodeling is a hallmark of such illnesses, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcc1fde8b09c421eb911020017c66e0f
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Kale is a group of diverse Brassicaceae species that are nutritious leafy greens consumed for their abundance of vitamins and micronutrients. Typified by their curly, serrated and/or wavy leaves, kale varieties have been primarily defined based on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d904994297e4406876829827afddde2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100127- (2022)
Recently, the concept of low-salt and healthy diet has been widely accepted, while the market recognition of low-salt meat products is generally inferior due to their inability to satisfy the oral pleasure of consumers. Therefore, to investigate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e594ead89e24fceb06d35704765e22e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.