Zobrazeno 1 - 10
of 444
pro vyhledávání: '"DI LUCCIO, MARCO"'
Autor:
Sorita, Guilherme Dallarmi, Favaro, Simone Palma, Rodrigues, Dasciana de Sousa, Silva Junior, Wellington Paula da, Leal, Wesley Gabriel de Oliveira, Ambrosi, Alan, Di Luccio, Marco
Publikováno v:
In Food Research International April 2024 182
Autor:
Camelo-Silva, Callebe, Mota e Souza, Bianca, Vicente, Renata, Arend, Giordana Demaman, Sanches, Marcio Augusto Ribeiro, Barreto, Pedro Luiz Manique, Ambrosi, Alan, Verruck, Silvani, Di Luccio, Marco
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 179
Autor:
da Silva, Anderson Felipe Viana, Della Rocca, Daniela Gier, Moreira, Regina Fátima Peralta Muniz, Oliveira, J. Vladimir, Ambrosi, Alan, Di Luccio, Marco
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering February 2024 12(1)
Autor:
Mulinari, Jéssica, Feng, Yuren, Huang, Xiaochuan, Shen, Hongchen, Ambrosi, Alan, Di Luccio, Marco, Li, Qilin, Hotza, Dachamir, Oliveira, J. Vladimir
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 1 February 2024 330 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva, Anderson Felipe Viana, da Silva, Jonas, Vicente, Renata, Ambrosi, Alan, Zin, Guilherme, Di Luccio, Marco, de Oliveira, José Vladimir
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering July 2023 53
Autor:
Mulinari, Jéssica, Ambrosi, Alan, Feng, Yuren, He, Ze, Huang, Xiaochuan, Li, Qilin, Di Luccio, Marco, Hotza, Dachamir, Oliveira, J. Vladimir
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 March 2023 459
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology March 2023 133:99-113
Autor:
Leite, Monique Juna L., Marques, Ingrid Ramalho, Proner, Mariane Carolina, Araújo, Pedro H.H., Ambrosi, Alan, Di Luccio, Marco
Publikováno v:
In Chinese Journal of Chemical Engineering January 2023 53:142-154
Autor:
Arend, Giordana D., Almeida, Édipo S., Byruchko, Rafaella T., Pinto, Maria E. Gaicoski, da Cruz, Ariane B., Verruck, Silvani, Di Luccio, Marco, Rezzadori, Katia
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2022 133:77-86