Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"DI LORENZO, Rosario"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miccichè, Daniele, de Rosas, Maria Inès, Ferro, Massimo Vincenzo, Di Lorenzo, Rosario, Puccio, Stefano, Pisciotta, Antonino
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 2023, p1-14, 14p
Autor:
Di Lorenzo Rosario, Pisciotta Antonino
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 13, p 04012 (2019)
Cultivar Grillo vines are characterized by problems with flower biology (the fertility of basal buds) and fructification (millerandage). In this study, to manage the variability in bunch weight with winter pruning and to program others canopy managem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fdd04fe8a524c87b9469302725e1b12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Triolo, Roberta, ROBY, Jean Philippe, PISCIOTTA, Antonino, DI LORENZO, Rosario, Van Leeuwen, Cornelis
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, In press, 99 (13), pp.5711-5719. ⟨10.1002/jsfa.9834⟩
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, In press, 99 (13), pp.5711-5719. ⟨10.1002/jsfa.9834⟩
BACKGROUND Berry size is considered an important quality factor in red wine production. The objective of this work was to study the effect of vine water status on berry mass in field conditions, with a specific focus on berry tissue masses. RESULTS T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1e1da55d1a560c21724a9bce68aaee9f
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02540079
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02540079