Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"DI LECCE, GIUSEPPE"'
Autor:
Bonciolini, Ambra, Cantele, Carolina, Piochi, Maria, Di Lecce, Giuseppe, Risso, Davide, Cardenia, Vladimiro
Publikováno v:
In LWT 15 February 2024 194
Autor:
Di Lecce, Giuseppe
The aim of this essay is to investigate the reconfiguration and, to some extent, the total deconstruction of the aesthetic field, such as we have know it since Baumgarten, that is promoted by Conceptual art. It is our intention to show the philosophi
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:sh:diva-14321
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2015 146:1-7
Autor:
Di Lecce, Giuseppe, Arranz, Sara, Jáuregui, Olga, Tresserra-Rimbau, Anna, Quifer-Rada, Paola, Lamuela-Raventós, Rosa M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2014 145:874-882
Autor:
Vallverdú-Queralt, Anna, Jáuregui, Olga, Di Lecce, Giuseppe, Andrés-Lacueva, Cristina, Lamuela-Raventós, Rosa M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2011 129(3):877-883
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tullia Gallina Toschi, Mara Mandrioli, Valli Enrico, Sgarzi Federica, Serra Valentina, Merli Fausto, Zucchi Giovanni, Barbieri Sara, Di Lecce Giuseppe
L’invenzione riguarda un metodo per produrre una soluzione oleosa a base di curcuma (cosiddetto “oleolito di curcuma”) per uso alimentare, in particolare un metodo per produrre una soluzione oleosa di curcuma utilizzabile per condire, cuocere e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::e82bbab226188d076e01f9b8c9d8ddbf
http://hdl.handle.net/11585/766206
http://hdl.handle.net/11585/766206
Autor:
Bendini, Alessandra1 (AUTHOR), Di Lecce, Giuseppe1 (AUTHOR), Valli, Enrico1 (AUTHOR) enrico.valli4@unibo.it, Barbieri, Sara1 (AUTHOR), Tesini, Federica1 (AUTHOR), Gallina Toschi, Tullia1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jun2015, Vol. 66 Issue 4, p371-377. 7p. 1 Diagram, 3 Charts.