Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"DHARESHWAR, SHASHANK"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Namagondlu Seetharamaiah, Girish, Marisiddappa, Limesh, Dhareshwar, Shashank, Rani, Savitha, Das, Nikhil
Publikováno v:
Hemodialysis International; Jul2024, Vol. 28 Issue 3, p313-325, 13p
Autor:
Hegde, Shalini G, Dhareshwar, Shashank, Bandyopadhyay, Sulagna, Kuriyan, Rebecca R, Idiculla, Jyothi, Ghosh, Santu, Kurpad, Anura V, Shivakumar, Nirupama
Publikováno v:
Asia Pac J Clin Nutr
BACKGROUND AND OBJECTIVES: South Asians are known to have excess adiposity at a lower body mass index, with truncal fat accumulation. Whether this confers higher risk to develop severe COVID-19 is not known. This study evaluated body mass index, body
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::a772be6e1b3ab662f2f1502dbd66a93d
https://europepmc.org/articles/PMC7612990/
https://europepmc.org/articles/PMC7612990/
Autor:
KISHORE, PRAJWAL, KEDLAYA, PRASHANT G., JAIRAM, ANANTHARAM, SATISH, RENUKA, DHARESHWAR, SHASHANK
Publikováno v:
Journal of Clinical & Diagnostic Research; Nov2023, Vol. 17 Issue 11, p10-12, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dhareshwar, Shashank S.
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Publikováno v:
Saudi Journal of Kidney Diseases & Transplantation; Mar/Apr2017, Vol. 28 Issue 2, p392-395, 4p
Autor:
Parikh, Jignesh Mukeshkumar1 jigneshparikh.2992@yahoo.in, Dhareshwar, Shashank1, Sharma, Anand1, Karanth, Raghuveer1, Ramkumar, V. S.1, Ramaiah, Indira1
Publikováno v:
Indian Journal of Occupational & Environmental Medicine. Jan-Apr2014, Vol. 18 Issue 1, p27-28. 2p.
••Selected for Doody's Core Titles® 2024 in Nutrition•• Encyclopedia of Human Nutrition, Fourth Edition, a Four Volume Set, provides updated information on the foundations of nutrition science, along with the biology and functions of vitamin