Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"DHA/EPA"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 9, Pp 92-100 (2024)
为实现藻油中ω-3多不饱和脂肪酸(ω-3 PUFAs)的简单、绿色、高效分离纯化工艺,首先利用裂殖壶菌原始菌株及定向驯化菌株ALE40为原料提取油脂,通过优势性评估及细胞通透性对比二者提油
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ab9f50907cd46eeae53ba7a417cd91e
Autor:
Xiaona Jiang, Zhenguo Song, Chitao Li, Xuesong Hu, Yanlong Ge, Lei Cheng, Xiaodan Shi, Zhiying Jia
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 17, p 2583 (2024)
In fish, increasing the crude lipid level of feed can save protein and improve feed utilization. Mirror carp (Cyprinus carpio) is one of the most widely farmed fish species in the world. In this study, mirror carp larvae were fed isonitrogenous diets
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/167791bf27904c93bf8c41fd5dec3ee3
Autor:
N. Şen Özdemir
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 3 (2023)
Specimens of Garra rufa were collected from a warm river and a cool stream in the Bingöl Province, Turkey, once a month over a period of one year. The effects of month, season, gender and location on the fatty acid composition in the muscle and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1767d196495540a589b95f19fc1dec14
Autor:
Alberto Ruiz, Ignasi Sanahuja, Karl B. Andree, Dolors Furones, Paul G. Holhorea, Josep A. Calduch-Giner, Jose J. Pastor, Marc Viñas, Jaume Pérez-Sánchez, Sofia Morais, Enric Gisbert
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 14 (2023)
This work studied the potential of a combination of pungent spices (capsicum, black pepper, ginger, and cinnamaldehyde) to be used as a supplement in diets of gilthead seabream (Sparus aurata; 44.1 ± 4.2 g). During 90 days, fish were fed three exper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a19a8a7d4cc405ba671cd0a4d7e846e
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 10 (2023)
The fatty acid composition in organisms can reflect the trophic level, feeding habits, and utilization of local resources. In the present study, the living resources of different functional areas (artificial reef area, shellfish area, macroalgae area
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25ea2bee58a24df6b759970b9cd71fde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mari Carmen Ruiz-Dominguez, Constanza Toledo, Daniel Órdenes, Carlos Vílchez, Paula Ardiles, Jenifer Palma, Pedro Cerezal
Publikováno v:
Acta Chimica Slovenica, Vol 68, Iss 3, Pp 629-637 (2021)
The effect of direct transesterification methods on the omega-3/6 composition of extracts from Phaeodactylum tricornutum was studied. The aim of this work was to identify an extraction method which allowed to obtain the most suitable profile of fatty
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3b46b01cefb4c21b90a19040ce963bc
Autor:
Yi-Wen Wang, Qian Li, Xiao-Yue Li, Ying-Cai Zhao, Cheng-Cheng Wang, Chang-Hu Xue, Yu-Ming Wang, Tian-Tian Zhang
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 21, Iss 7, p 410 (2023)
Nerve damage caused by accumulated oxidative stress is one of the characteristics and main mechanisms of Alzheimer’s disease (AD). Previous studies have shown that phosphatidylserine (PS) rich in eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f04ac689e6f47aebf6d11df6a79283b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.