Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"DENKOVA, Zapryana"'
Autor:
Prasev Ivan, Denkova-Kostova Rositsa, Goranov Bogdan, Denkova Zapryana, Gaytanska Yordanka, Koleva Anna, Kostov Georgi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 02004 (2024)
Sourdough starter development includes examination of potential strains of lactic acid bacteria (LAB), propionic acid bacteria and yeasts, selection of suitable strains, development of combinations and examination of the relationships between the str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66de19ba8fb24fd3a313dfa7a9e2edf7
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 02003 (2024)
Bacillus amyloliquefaciens M is a non-pathogenic microorganism with probiotic properties isolated from mineral waters in the village of Yabаlkovo, Haskovo region, for inclusion in the composition of probiotics and probiotic foods. It has high antimi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d448292703614935b6130bf1720f6b90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teneva, Desislava, Denkova, Zapryana, Denkova-Kostova, Rositsa, Goranov, Bogdan, Kostov, Georgi, Slavchev, Aleksandar, Hristova-Ivanova, Yana, Uzunova, Galina, Degraeve, Pascal
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2021 344
Autor:
Denkova-Kostova Rositsa, Goranov Bogdan, Tomova Teodora, Yanakieva Velichka, Blazheva Denica, Denkova Zapryana, Kostov Georgi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 02002 (2023)
A Lactobacillus strain was isolated from rose blossom of Rosa damascena Mill. and it was identified as belonging to the species Lactobacillus helveticus by the application of physiological-biochemical (API 50 CHL) and molecular-genetic methods (seque
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6055935883bb47e1988f6a089d84685f
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 02003 (2023)
Batch cultivation in a laboratory bioreactor with stirring of the lactobacilli strains with probiotic properties Lacticaseibacillus casei ssp. casei G17 and Lacticaseibacillus casei ssp. rhamnosus G16 isolated from pink blossom of Rosa damascena Mill
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6925111a16864e7bbeb83890ebc85949
Autor:
Goranov, Bogdan, Gaytanska, Yordanka, Denkova-Kostova, Rositsa, Ivanova, Petya, Denkova, Zapryana, Kostov, Georgi
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); May2024, Vol. 14 Issue 9, p3612, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vasileva, Ivelina, Denkova, Rositsa, Chochkov, Rosen, Teneva, Desislava, Denkova, Zapryana, Dessev, Tzvetelin, Denev, Petko, Slavov, Anton
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2018 253:13-21