Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"DEMİRÖZ, Mehmet"'
Autor:
DEMİRÖZ, Mehmet Fatih1 akademik.mfd@gmail.com, KIMTER, Nurten2 nkimter41@gmail.com
Publikováno v:
Bilimname. 2024, Vol. 51 Issue 1, p405-456. 52p.
Autor:
DEMİRÖZ, Mehmet Ozan1 m.ozandemiroz@gmail.com, BECEREN ÖZTÜRK, Rengin2 renginb@uludag.edu.tr, ÇAHANTİMUR, Arzu3 arzucahan@uludag.edu.tr
Publikováno v:
Urban Academy/ Kent Akademisi. Fall2023, Vol. 16 Issue 3, p1999-2014. 16p.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi; Sep2021, Vol. 11 Issue 3, p1686-1699, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Agricultural Immunology; Mar2014, Vol. 25 Issue 1, p61-69, 9p
Autor:
Bakırdere, Sezgin, Yaroğlu, Tolga, Tırık, Nihan, Demiröz, Mehmet, Kemal Fidan, A., Maruldalı, Onur, Karaca, Abdullah
Publikováno v:
Journal of Spectroscopy; 2013, Vol. 2013 Issue: 1
WOS: 000329545900006 Aflatoxin M1 (AFM1) levels in milk and milk products (kasar cheese, tulum cheese, dil cheese, cream cheese, white cheese) consumed in Turkey were determined in this study by using enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA). Extrac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cc6e6bcd7ae23ec91b0983f241398437
http://hdl.handle.net/11452/33057
http://hdl.handle.net/11452/33057
Autor:
Abdullah Karaca, Nihan Tirik, Onur Maruldalı, Mehmet Demiroz, Sezgin Bakırdere, A. Kemal Fidan, Tolga Yaroglu
Publikováno v:
Journal of Spectroscopy, Vol 2013 (2013)
Arsenic, lead, and cadmium were determined in tap and bottled water samples consumed in the west part of Turkey at trace levels. Graphite furnace atomic absorption spectrometry (GFAAS) was used in all detections. All of the system parameters for each
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e1f05542e860fc2a98564c04aa4ff6fc
https://doi.org/10.1155/2013/824817
https://doi.org/10.1155/2013/824817