Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"DEMİR, Pelin"'
Autor:
Demir, Pelin1 p.demir@firat.edu.tr, Patır, Bahri2
Publikováno v:
Ciência Rural. 2024, Vol. 54 Issue 7, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2023, Vol. 35 Issue 12, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Firat Universitesi Saglik Bilimleri Veteriner Dergisi; haz2024, Vol. 38 Issue 2, p102-110, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TAN, Sait1 saittan0221@gmail.com, DEMİR, Pelin1 p.demir@firat.edu.tr, ARSLAN, Ali1 aarslan2@firat.edu.tr
Publikováno v:
Firat University Journal of Science. 2022, Vol. 34 Issue 1, p11-17. 7p.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology; Feb2024, Vol. 77 Issue 1, p183-197, 15p
Bu çalışma, Elazığ’da satılan cevizli sucukların (orcik) kimyasal ve mikrobiyolojik kalite parametrelerini saptamak amacıyla yapıldı. Araştırmada 35 adet orcik örneği incelendi. İncelenen örneklerdeki ortalama pH değeri 5.28±0.66,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3346::62890cf11549c32af234ee37f02ac0cd
https://search.trdizin.gov.tr/tr/yayin/detay/1160981
https://search.trdizin.gov.tr/tr/yayin/detay/1160981