Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"DE ROSA, Armando"'
Autor:
Ubaldi, Sofia, Di Bari Cinzia, De Rosa Armando, Quinterno, Mario, Mazzaro, Michele, Ferrigno, Gianluca, Arrighi, Francesca, Secci, Daniela, Russo, Paola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::e674972f22ec56fcc1b9dd387b4d3c33
https://hdl.handle.net/11573/1638205
https://hdl.handle.net/11573/1638205
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2022, Vol. 91, p505-510, 6p
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2022, Vol. 91, p37-42, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nunzio Fiorentino, Valeria Ventorino, Sheridan L. Woo, Olimpia Pepe, Armando De Rosa, Laura Gioia, Ida Romano, Nadia Lombardi, Mauro Napolitano, Giuseppe Colla, Youssef Rouphael
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
Frontiers in plant science 9 (2018). doi:10.3389/fpls.2018.00743
info:cnr-pdr/source/autori:Fiorentino N., Ventorino V., Woo S.L., Pepe O., De Rosa A., Gioia L., Romano I., Lombardi N., Napolitano M., Colla G., Rouphael Y./titolo:Trichoderma-based biostimulants modulate rhizosphere microbial populations and improve N uptake efficiency, yield, and nutritional quality of leafy vegetables/doi:10.3389%2Ffpls.2018.00743/rivista:Frontiers in plant science/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:9
Frontiers in plant science 9 (2018). doi:10.3389/fpls.2018.00743
info:cnr-pdr/source/autori:Fiorentino N., Ventorino V., Woo S.L., Pepe O., De Rosa A., Gioia L., Romano I., Lombardi N., Napolitano M., Colla G., Rouphael Y./titolo:Trichoderma-based biostimulants modulate rhizosphere microbial populations and improve N uptake efficiency, yield, and nutritional quality of leafy vegetables/doi:10.3389%2Ffpls.2018.00743/rivista:Frontiers in plant science/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:9
Microbial inoculants such as Trichoderma-based products are receiving great interest among researchers and agricultural producers for their potential to improve crop productivity, nutritional quality as well as resistance to plant pathogens/pests and