Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"DE PAOLA, ELEONORA LAURA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Berardis, Sara, De Paola, Eleonora Laura, Montevecchi, Giuseppe, Garbini, Davide, Masino, Francesca, Antonelli, Andrea, Melucci, Dora
Publikováno v:
In Food Research International April 2018 106:677-685
Autor:
De Paola, Eleonora Laura, Montevecchi, Giuseppe, Marega, Milena, Masino, Francesca, Garbini, Davide, Scaramagli, Sonia, Antonelli, Andrea
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb2024, Vol. 250 Issue 2, p483-493, 11p
Autor:
Montevecchi, Giuseppe, DE PAOLA, ELEONORA LAURA, VASILE SIMONE, Giuseppe, Masino, Francesca, Garbini, Davide, Barbanera, Martino, Antonelli, Andrea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::a32a2b1ecafde6f05fc4c152609e4280
https://hdl.handle.net/11380/1132610
https://hdl.handle.net/11380/1132610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DE PAOLA, ELEONORA LAURA, Montevecchi, Giuseppe, VASILE SIMONE, Giuseppe, Masino, Francesca, Garbini, Davide, Barbanera, Martino, Antonelli, Andrea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::6cf67d67ab1ce002720316d0514357af
https://hdl.handle.net/11380/1061941
https://hdl.handle.net/11380/1061941
Autor:
Ongo, E., Sevilla III, F., Antonelli, Andrea, Sberveglieri, G., Montevecchi, Giuseppe, Sberveglieri, Veronica, DE PAOLA, ELEONORA LAURA, Concina, I., Falasconi, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44d475b6ea321f66cb97ac6a7f031f82
https://hdl.handle.net/11380/697071
https://hdl.handle.net/11380/697071
Autor:
De Paola, Eleonora Laura1, Montevecchi, Giuseppe2 giuseppe.montevecchi@unimore.it, Masino, Francesca1,2, Garbini, Davide3, Barbanera, Martino3, Antonelli, Andrea1,2
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2017, Vol. 217, p191-195. 5p.
Autor:
Davide Garbini, Francesca Masino, Giuseppe Montevecchi, Dora Melucci, Andrea Antonelli, Sara De Berardis, Eleonora Laura De Paola
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 106
A liquid chromatography-tandem mass spectrometry method for the determination of four Alternaria toxins, i.e. alternariol, alternariol monomethyl ether, tentoxin, and tenuazonic acid in tomato-based and fruit-based products was developed using a QuEC