Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"DE Ambrosini VM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Ambrosini VM; Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA), Chacabuco, Tucumán, Argentina., Gonzalez S, Perdigon G, de Ruiz Holgado AP, Oliver G
Publikováno v:
Chemical & pharmaceutical bulletin [Chem Pharm Bull (Tokyo)] 1996 Dec; Vol. 44 (12), pp. 2263-7.
Autor:
Gonzalez S; Universidad Nacional de Tucumán, Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA), Chacabuco 145, 4000 Tucumán, Argentina., DE Ambrosini VM; Universidad Nacional de Tucumán, Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA), Chacabuco 145, 4000 Tucumán, Argentina., DE Nadra MM; Universidad Nacional de Tucumán, Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA), Chacabuco 145, 4000 Tucumán, Argentina., DE Ruiz Holgado AP; Universidad Nacional de Tucumán, Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA), Chacabuco 145, 4000 Tucumán, Argentina., Oliver G; Universidad Nacional de Tucumán, Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA), Chacabuco 145, 4000 Tucumán, Argentina.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1994 May; Vol. 57 (5), pp. 436-440.