Zobrazeno 1 - 10
of 4 980
pro vyhledávání: '"DATEM"'
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 11, Iss 1, Pp 8-13 (2024)
Diacetyl Tartaric Acid Ester of Monoglyceride (DATEM) has been used in bread making to improve its dough and final product properties. The efficiency of DATEM in bread with the presence of sugar is yet to be studied. Therefore, this study aims to exa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90e049a42b2f4325887e80cabcd2b298
Autor:
Mohammadi, Mehrdad1 (AUTHOR) mohammadi@sbmu.ac.ir, Zoghi, Alaleh1 (AUTHOR), Azizi, Mohammad Hossein2 (AUTHOR) azizit_m@modares.ac.ir
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2023, Vol. 11 Issue 4, p2061-2068. 8p.
Autor:
بابک غیاثی طرز1, صدف کفاشی پرویان2, پرستو دامن افشان3 parastodamanafshan@yahoo.com, مهبد ایزدی4
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). May2022, Vol. 19 Issue 123, p206-216. 11p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). May2022, Vol. 19 Issue 123, p225-233. 9p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Aug2022, Vol. 19 Issue 126, p57-70. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
عبدالمولى, نصر عبدالرازق1 Nasser2008ly@yahoo.com, سليمان, خليفة حامد1
Publikováno v:
Jordan Journal of Agricultural Sciences. 2016, Vol. 12 Issue 4, p1255-1267. 13p.