Zobrazeno 1 - 10
of 440
pro vyhledávání: '"DAHL, LISBETH"'
Autor:
Ho, Quang Tri, Dahl, Lisbeth, Nedreaas, Kjell, Azad, Atabak M., Bank, Michael S., Berg, Florian, Wiech, Martin, Frantzen, Sylvia, Sanden, Monica, Wehde, Henning, Frøyland, Livar, Maage, Amund, Madsen, Lise
Publikováno v:
In Environmental Research 1 July 2024 252 Part 4
Autor:
Reksten, Amalie Moxness, Wiech, Martin, Aakre, Inger, Markhus, Maria Wik, Nøstbakken, Ole Jakob, Hannisdal, Rita, Madsen, Lise, Dahl, Lisbeth
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2024 128
Autor:
G Bjørkevoll, Sol Maja, Konijnenberg, Carolien, Kvestad, Ingrid, McCann, Adrian, Ueland, Per M., Næss Sleire, Synnøve, Dahl, Lisbeth, Kjellevold, Marian, Strand, Tor A., Markhus, Maria W.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2023 153(12):3543-3554
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Næss, Synnøve *, Markhus, Maria W, Strand, Tor A, Kjellevold, Marian, Dahl, Lisbeth, Stokland, Ann-Elin M, Nedrebø, Bjørn G, Aakre, Inger
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition October 2021 151(10):3187-3196
Autor:
Kvestad, Ingrid *, Hysing, Mari, Kjellevold, Marian, Næss, Synnøve, Dahl, Lisbeth, Markhus, Maria W
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2021 151(7):1879-1885
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/11250/3103898
Autor:
Næss, Synnøve, Kjellevold, Marian, Dahl, Lisbeth, Nerhus, Ive, Midtbø, Lisa Kolden, Bank, Michael S., Rasinger, Josef D., Markhus, Maria Wik
Publikováno v:
In Environment International August 2020 141
Autor:
Midtbø, Lisa K., Nygaard, Lena B., Markhus, Maria Wik, Kjellevold, Marian, Lie, Øyvind, Dahl, Lisbeth, Kvestad, Ingrid, Frøyland, Livar, Graff, Ingvild Eide, Øyen, Jannike
Publikováno v:
In Nutrition February 2020 70
Autor:
Reksten, Amalie Moxness, Wiech, Martin, Aakre, Inger, Markhus, Maria Wik, Nøstbakken, Ole Jakob, Hannisdal, Rita, Madsen, Lise, Dahl, Lisbeth
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2025 137 Part A