Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"DA-meter"'
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 4, p 501 (2023)
A relatively new, non-destructive, method for the assessment of optimal blueberry fruit maturity directly on the plant uses a DA-meter (delta absorbance) to measure chlorophyll absorbance (IAD). Here, ‘Aurora’ fruit quality parameters (peel color
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc0648125ea4ebe94ec9cc0e1fc4210
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 9, p 852 (2022)
Traditional destructive fruit assessment methodologies are currently being replaced by non-destructive alternatives. The Kiwi-Meter™ is promoted as a non-destructive device for assessment of kiwifruit maturation and ripening. In this study, three t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15b7a86ed5a7434fa487b53ab0c22a7b
Publikováno v:
Biocontrol Science and Technology. 32:1016-1026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tilman Ringer, Michael Blanke
Bananas were examined starting from ripening stage R2 (green) to stage R7 (overripe), to identify suitable non-invasive, real timein-situtechnologies to separate the ripening stages: (1) Chlorophyll degradation, measured by the DA meter, decreased fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::74d6269d204744cd45c766c388c69e48
https://zenodo.org/record/6403345
https://zenodo.org/record/6403345
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado em Engenharia Agronómica - Hortofruticultura e Viticultura - Instituto Superior de Agronomia - UL Foi utilizado o DA-meter, um dispositivo portátil e não destrutivo para avaliação da maturação dos frutos. O DA meter mede conteúdo de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1299e223ae369a940394501fcb8f7787