Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"D.V. Josephson"'
Autor:
D.V. Josephson, F.J. Doan
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 26:1031-1041
The ascorbic acid content of evaporated milk has been investigated by Meulemans and de Haas (9), who concluded that the canned product contains as much vitamin C as does " p r e p a r e d " fresh milk. These workers apparently used a direct titration
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 41:335-339
Summary Dairy products undoubtedly will continue to hold a prominent place in the American diet, but there will have to be more diligent efforts to adapt them to changing market demands. The deep-seated food habits of American consumers are not likel
Autor:
D.V. Josephson, F.J. Doan
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 29:625-628
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 30:963-974
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 43:449-450
Autor:
D.V. Josephson
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 42:1735
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.