Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"D.S. Myagkonosov"'
Autor:
Fgbnu \\'Experimental Biofactory\\', E.V. Topnikova, Yu.Ya. Sviridenko, N.P. Sorokina, D.S. Myagkonosov
Publikováno v:
Dairy Industry. 1:47-52
Publikováno v:
Food systems. 3:42-50
The effect of the type and dose of milk-clotting enzymes (Chy-max® M based on recombinant camel chymosin, Fromase® TL based on Rhizomucor miehei protease) on the physicochemical, functional properties and shelf life of pizza-cheeses was studied. Wh
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Сheesemaking and buttermaking. 56:24-26
Autor:
Xema Co. Ltd., G.B. Buharina, E.V. Topnikova, O.V. Lepilkina, L.A. Volina, P.A. Petuhov, T.E. Municheva, D.S. Myagkonosov
Publikováno v:
Сheesemaking and buttermaking. :50-53
Publikováno v:
Сheesemaking and buttermaking. :24-26
Publikováno v:
Сheesemaking and buttermaking. :11-13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.