Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"D.S. Hawkins-Cooper"'
Autor:
D.E. Hill, J. Luchansky, A. Porto-Fett, H.R. Gamble, V.M. Fournet, D.S. Hawkins-Cooper, A.A. Gajadhar, R. Holley, V.K. Juneja, J.P. Dubey
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 6, Iss , Pp 1-8 (2017)
Curing processes are one method by which pork products, which are considered ready to eat (RTE) and have not been otherwise tested or treated, can be rendered safe from risk for exposure to Trichinella muscle larvae (ML). Curing processes in the U.S.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dea909fa39449de88f5360b2fc8152b
Autor:
J. Fredericks, D.S. Hawkins-Cooper, D.E. Hill, J. Luchansky, A. Porto-Fett, H.R. Gamble, V.M. Fournet, J.F. Urban, R. Holley, J.P. Dubey
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 15, Iss , Pp - (2019)
The production of safe and healthy food products represents one of the main objectives of the food industry. The presence of microorganisms in meat and products containing meat can result in a range of human health problems, as well as economic losse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b1b66994d8142769dcb9b7734d55f5f
Autor:
D.E. Hill, J. Luchansky, A. Porto-Fett, H.R. Gamble, V.M. Fournet, D.S. Hawkins-Cooper, J.F. Urban, A.A. Gajadhar, R. Holley, V.K. Juneja, J.P. Dubey
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 12, Iss , Pp - (2018)
Curing processes for pork meat in the U.S. currently require individual validation of methods to demonstrate inactivation of Trichinella spiralis, a nematode parasite historically associated with pork. However, for protozoan parasites, no such strict
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cb12f6a856c47c5b06b1426acbbb5c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dolores E. Hill, R. Holley, John B. Luchansky, Vijay K. Juneja, H.R. Gamble, Jitender P. Dubey, Alvin A. Gajadhar, V.M. Fournet, A. Porto-Fett, D.S. Hawkins-Cooper
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology
Food and Waterborne Parasitology, Vol 6, Iss, Pp 1-8 (2017)
Food and Waterborne Parasitology, Vol 6, Iss, Pp 1-8 (2017)
Curing processes are one method by which pork products, which are considered ready to eat (RTE) and have not been otherwise tested or treated, can be rendered safe from risk for exposure to Trichinella muscle larvae (ML). Curing processes in the U.S.
Autor:
H.R. Gamble, Jitender P. Dubey, R. Holley, D.S. Hawkins-Cooper, Joseph F. Urban, Dolores E. Hill, V.M. Fournet, A. Porto-Fett, J. Fredericks, John B. Luchansky
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology
Food and Waterborne Parasitology, Vol 15, Iss, Pp-(2019)
Food and Waterborne Parasitology, Vol 15, Iss, Pp-(2019)
The production of safe and healthy food products represents one of the main objectives of the food industry. The presence of microorganisms in meat and products containing meat can result in a range of human health problems, as well as economic losse
Autor:
John B. Luchansky, A. Porto-Fett, V.M. Fournet, Joseph F. Urban, Dolores E. Hill, Vijay K. Juneja, R. Holley, H.R. Gamble, Jitender P. Dubey, Alvin A. Gajadhar, D.S. Hawkins-Cooper
Publikováno v:
Food and Waterborne Parasitology, Vol 12, Iss, Pp-(2018)
Curing processes for pork meat in the U.S. currently require individual validation of methods to demonstrate inactivation of Trichinella spiralis, a nematode parasite historically associated with pork. However, for protozoan parasites, no such strict
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.