Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"D.R. Sepúlveda"'
Autor:
E. Rojo-Gutiérrez, R. Sánchez-Vega, G.I. Olivas, N. Gutiérrez-Méndez, R. Baeza-Jiménez, C. Rios-Velasco, D.R. Sepúlveda
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 6, Pp 4915-4924 (2022)
ABSTRACT: The aim of this study was to manufacture magnesium-fortified Chihuahua cheese and to evaluate the effect of magnesium fortification on quality parameters. Addition of magnesium chloride to milk during pasteurization (5.44, 10.80, 16.40, 22.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2a58dd999664929a217547bbbd28420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Rojo-Gutiérrez, R. Sánchez-Vega, G.I. Olivas, N. Gutiérrez-Méndez, R. Baeza-Jiménez, C. Rios-Velasco, D.R. Sepúlveda
Publikováno v:
Journal of dairy science. 105(6)
The aim of this study was to manufacture magnesium-fortified Chihuahua cheese and to evaluate the effect of magnesium fortification on quality parameters. Addition of magnesium chloride to milk during pasteurization (5.44, 10.80, 16.40, 22.00, and 25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.G. Hernández-Carrillo, D.R. Sepúlveda-Ahumada, Y. Ortiz-Rivera, E. Orta-Zavalza, S.E. González-Rodríguez, C. Montoya-Torres
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 30:100760
The effect of reuterin in pectin-based edible coatings with lemon essential oil (LEO) on the quality of cold-stored strawberries was investigated. Pectin was extracted from orange peels and pectin-based solutions (3 %, w/v) were prepared (T1). T2 for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.C. Amaro-Hernández, G.I. Olivas, C.H. Acosta-Muñiz, N. Gutiérrez-Méndez, C. Rios-Velasco, D.R. Sepulveda
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 2, Pp 981-989 (2022)
ABSTRACT: Rennet milk curds were prepared under 4 different temperature and acidity conditions. The development of different types of inter-protein chemical bonds (disulfide, hydrophobic, electrostatic, hydrogen, and calcium bridges) was monitored fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10680d2025f44627be9fbd968bc7f24a
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 78:65-71
High voltage pulsed electric fields were used to pasteurize milk to obtain cheddar cheese. Two thermal pasteurization methods were also employed, and compared with the non-thermal treatment, in terms of some quality attributes of the derived cheeses.