Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"D.P. Poppi"'
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 10, Pp 100973- (2023)
A reduction in voluntary feed intake is observed in ruminants consuming nutrient-deficient diets, such as those with a low CP or P content, and has been attributed to active metabolic regulation, rather than a physical constraint. The hypothalamus is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24a8008e048845ab9fe25f9f0f63b597
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 5, Pp 100524- (2022)
There is a growing demand for beef products across developing countries. Formulating rations to include locally available waste products has the potential to increase the live weight gain (LWG) of cattle and improve the livelihoods of smallholder far
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d73f69ce7f5403cba0bda804a1a62fb
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 2, Pp 100125- (2021)
Formulating rations with high energy and protein feeds such as cassava and locally sourced protein meals is an important strategy to increase live weight gain (LWG) of crossbred bulls in Indonesia. Current systems of production for Indonesian smallho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a992160cb97c4ee08d4e3b2e20de9183
Autor:
I.A.M.A. Teixeira, D.P. Poppi
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss , Pp s205-s206 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c579ab64698e476b9f6ac474f32c0297
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 4, Pp 548-556 (2009)
A series of metabolism experiments investigated the recovery of continuous-, intravenously infused chromium complexed with ethylenediamine tetra-acetic acid (CrEDTA) and lithium sulphate in the urine of cattle with a view to using the markers to esti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14dcee8abdc049c88fc1dae7bde80b14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Winarti, null Gunawan, A. Sofyan, C.A. Wirasti, C.T. Noviandi, null Panjono, A. Agus, K.J. Harper, D.P. Poppi
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 292:115401
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.