Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"D.N. Yadav"'
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 6, Iss , Pp 100336- (2023)
The paper deals with development of emulsion with special features such as omega-3 fatty acids derived from plant sources and inulin as a core material employing whey protein concentrate, & maltodextrin as wall material as a medium of fortificant. Am
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d54fa4ed61842c6bca0e32743d0457a
Autor:
N. Shrestha, Y.K.D. Bhatta, A. Maskey, R. Malla, R. Rajbhandari, S. Kansakar, R. Sharma, D.N. Yadav, C.M. Adhikari, D. Prajapati, S. Kesavan, S. Shrestha
Publikováno v:
Indian Heart Journal, Vol 66, Iss S2, p S132 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6de0218a20647278c460e93c1f5d8b0
Publikováno v:
Novel Technologies in Food Science. :39-64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.