Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"D.N. Afifah"'
Autor:
H.K. Permatasari, F. Nurkolis, W.B. Gunawan, D.A. Kumalawati, M.N. Handoko, D.N. Afifah, K. Nisah, S.A. Saptari, Y.N. A, N.R. Fitriani, R.S. Dewi, A.R.D.P. Sanjaya
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 2, Pp 105-111 (2022)
Background: One of the possible carcinogenic substances found in foods is Acrylamide (AA). This study aims to combine and innovate sea grapes (Caulerpa racemosa) extract with activated carbon into paper towels that can absorb AA levels in fried foods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/194516e325104f36b08f134c14c97d7f
Publikováno v:
Food Research. 7:154-163
The tuber and leaves of the taro plant (Colocasia esculenta L. Schott) are useful dietary ingredients for patients with diabetes mellitus. Alternatively, dry noodles with taro flour and leaf substitution can also be used as a source of food. This stu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research. 6:337-344
Inflammation in colonic tissue is one of the earliest developmental pathways in colorectal cancer and proteins such as cyclooxygenase are crucial to this inflammation. Batu bananas and kepok bananas contain resistant starch which can inhibit inflamma
Autor:
null Nuryanto, E. Chasanah, D.N. Afifah, Y.N. Fawzya, T.D. Suryaningrum, P. Martosuyono, Y.I. Putri, A. Rossalia, N. Asmak, K. Ihsani
Publikováno v:
Food Research. 6:78-89
Malnutrition is still a major problem in Indonesia, particularly stunting and acute malnutrition due to protein deficiency. In contrast, Indonesia is rich in protein sources such as fish but they are poorly utilized. Biologically processed fish prote
Publikováno v:
Food Research. 5:76-84
Cardiovascular disease affects the heart or blood vessels and is preventable by feeding on functional food containing unsaturated fatty acids, such as shrimp. Fermentation increases the functional food value, such as shrimp, by breaking down complex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.