Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"D.K. de Souza"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 591-599 (2023)
ABSTRACTThis study aimed to evaluate the physicochemical properties of okra residue obtained after pectin extraction from three okra genotypes (Asha, Balabi, and Agbagoma). The okra residue was oven-dried. Proximate analysis and functional properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f733c7f2c834584b97982d67f2fc394
Autor:
Benjamin Afotey, Jacob K. Agbenorhevi, Leonard D.K. De-Souza, John K. Logosu, Fidelis M. Kpodo, Kolawole O. Falade
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100339- (2023)
Pectin extractable from okra (Abelmoschus esculentus L.) is known to have various food and non-food applications. The objective of this work was to investigate the effect of particle size of milled samples on okra pectin yield using two different ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9a7e2c06b6b46ebace61ed0b288187c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 48, Iss 3, Pp 191-197 (2015)
Although the metabolism of early bovine embryos has not been fully elucidated, several publications have addressed this important issue to improve culture conditions for cattle reproductive biotechnologies, with the ultimate goal of producing in vitr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03a36e8b677e43358371f0be01140b3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.