Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"D.I. Krausgrill"'
Publikováno v:
Meat Science. 39:293-300
The meat quality of halothane heterozygotes ( Nn ) was investigated using British Landrace ( n = 18) and Landrace × Large White pigs ( n = 67). Normal and PSE meat were identified in both breeds using M. longissimus dorsi (LD). In Landrace × Large
Publikováno v:
Meat science. 39(2)
The effect of vitamin E on pig meat quality was investigated using British Landrace (NN and nn), Landrace × Large White (NN and Nn) and Pietrain (nn) pigs. Daily dietary supplementation of 500 mg vitamin E/kg diet for 46 days could reduce drip loss
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.