Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"D.G. Hoover"'
Autor:
C.M. Roberts, D.G. Hoover
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 81:363-368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D.G. Hoover, D. Guan
Publikováno v:
Improving the Safety of Fresh Meat ISBN: 9780849334276
Publisher Summary Due to consumers' demands for foods of high quality and convenience possessing natural and fresh flavor, texture, and appearance, the food industry, research institutions, and regulatory agencies are more and more interested in nove
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0217f296c345481c10e4092d20e2247a
https://doi.org/10.1201/9781439823521.ch19
https://doi.org/10.1201/9781439823521.ch19
Autor:
John N. Sofos, T. Nesbakken, Pina Fratamico, A. Gehring, J. Karns, J. Van Kessel, M.J. Myers, B.J. Blaney, S.J. Lehotay, K. Maštovská, N. Thiex, J. Gilbert, H. Senyuva, M. Brashears, S. Younts-Dahl, G. Loneragan, F. Diez-Gonzalez, T.R. Callaway, R.C. Anderson, T.S. Edrington, K.J. Genovese, T.L. Poole, R.B. Harvey, D.J. Nisbet, K.D. Dunkley, K.E. Belk, C.O. Gill, T. Grandin, J.A. Scanga, G.C. Smith, A.V. Fisher, C.R. Helps, R.T. Bacon, G.R. Acuff, J.D. Stopforth, J.N. Sofos, D. Guan, D.G. Hoover, J.S. Dickson, I. Geornaras, G.J.E. Nychas, P. Skandamis, K. Koutsoumanis, P.S. Taoukis, J. Samelis, K.L. Hiett, G. Duffy, M.B. Cole, R.B. Tompkin, D.A. McDowell, J.J. Sheridan, D.J. Bolton, H. Thippareddi, D.E. Burson, E.A.E. Boyle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4bc80e27eebe8c1bce947178d76587a7
https://doi.org/10.1016/b978-1-85573-955-0.50033-9
https://doi.org/10.1016/b978-1-85573-955-0.50033-9
Publikováno v:
Veterinary Microbiology. 9:487-495
Five strains of Staphylococcus hyicus (3 of subspecies hyicus and 2 of chromogenes) were tested serologically for their ability to produce known and unknown enterotoxin(s) and were also examined using monkey bioassays. None of the 5 strains produced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.