Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"D.D. Deane"'
Autor:
Dick H. Kleyn, M.E. Morgan, Earl G. Hammond, W.J. Harper, Walter L. Dunkley, D.D. Deane, R.A. Scanlan, W.F. Shipe, J.H. Nelson, R. Bassette
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 61:855-869
Autor:
D.D. Deane, F.D. Cohenour
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 44:451-456
Rindless Swiss-type cheese was made in 20-lb. blocks by modifying the procedure previously used in making the cheese as 5-lb. wheels. Manufacture of the cheese in 20-lb. blocks did influence eye formation. Less Propioni-bacterium shermanii culture wa
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 50:1216-1220
Fifty randomly selected consumer house-holds evaluated the flavor of homogenized, standardized whole milk pasteurized for 17 sec at 72.2, 75.6, 78.9, 82.2, or 85.6 C. As a group, the consumers preferred the flavor of milk pasteurized at 78.9 C over t
Autor:
D.D. Deane
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 44:457-465
Summary Methods of preventing mold growth on the surface of rindless Swiss-type cheese, cured in an unsealed film wrap, were investigated. Painting the cheese with a 15 to 20% aqueous solution of potassium sorbate, 1 oz/20-lb. block, resulted in very
Autor:
D.D. Deane, Earl G. Hammond
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 43:1421-1429
Summary The production of a coagulum in milk with compounds which hydrolyze slowly to produce acids has been investigated. Of the compounds tested (including anhydrides, esters, lactones, and lactides) D -glucono-delta-lactone and meso-lactide produc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.