Zobrazeno 1 - 10
of 271
pro vyhledávání: '"D.B. Santos"'
Autor:
A.F. Dargère, S.M. Pinto, L.R. Abreu, L.F. Correia, D.B. Santos, J.G. Silva, J.O. Marçal, C.A.P. Garbossa, R.A.P.G. Faria, P.B. Faria
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 75, Iss 3, Pp 395-406 (2023)
ABSTRACT Artisanal cheese production involves a centuries-old tradition in the state of Minas Gerais in Brazil, playing an important historical and social role. The aim of this study was to evaluate the characteristics of artisanal Minas cheeses from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a451777a25c444aa2a4e89a81112ead
Publikováno v:
Archives of Metallurgy and Materials, Vol vol. 68, Iss No 2, Pp 681-688 (2023)
The effect of aging time at 850°C for 300 s, 600 s, 1800 s, and 84600 s on the microstructural evolution and corrosion resistance of 2205 duplex stainless steel (DSS) was studied after cold rolling up to 60% of reduction. X-ray diffraction, scanning
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f331b1e8ee744cf88507ca4dedac5e56
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 65, Iss 4, Pp 1217-1222 (2013)
O objetivo do estudo foi investigar o uso do solo em propriedades familiares (PF) manejadas sob integração lavoura-pecuária (ILP) em bacia hidrográfica e relacionar com a qualidade do leite. Para tal, 14 PF foram caracterizadas e agrupadas quanto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97283550e9f74a5d8397df5d748c0bd0
Publikováno v:
Materials Research, Vol 5, Iss 3, Pp 343-348 (2002)
The attainment of finer ferrite grain structure in low carbon is object of interest because significantly higher yield strengths and lower ductile-brittle transition temperatures can be predicted at the same time with ultra-fine grain sizes. This wor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a193a450e225440b9fedef1c83460ef5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.