Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"D.A.H. Sutter"'
Autor:
D.A.H. Sutter, Folasade E. Elesho, Saskia Kröckel, Johan A.J. Verreth, Johan W. Schrama, Roel Frenken
Publikováno v:
Aquaculture, 547
Aquaculture 547 (2022)
Aquaculture 547 (2022)
The kinetics of nutrients digestion and development of chyme characteristics in African catfish (Clarias gariepinus) were assessed in response to fishmeal hydrolysation and non-protein energy (NPE) sources. Four diets were formulated to contain starc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::00ca1f609224036bec0bbc09875a1f36
https://research.wur.nl/en/publications/fishmeal-hydrolysation-and-non-protein-energy-sources-affect-the-
https://research.wur.nl/en/publications/fishmeal-hydrolysation-and-non-protein-energy-sources-affect-the-
Autor:
I.J. Chen, R. Nuraini, D.A.H. Sutter, Johan W. Schrama, Saskia Kröckel, Folasade E. Elesho, Johan A.J. Verreth
Publikováno v:
Aquaculture 544 (2021)
Aquaculture, 544
Aquaculture, 544
Apparent digestibility coefficients (ADC) of nutrients and individual amino acids (AA) for 13 feed ingredients as affected by feeding level were determined for African catfish, a species of economic importance in Africa. Results from two trials are r
Autor:
Johan A.J. Verreth, Saskia Kröckel, Johan W. Schrama, D.A.H. Sutter, Elisa Ciavoni, Folasade E. Elesho
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology, 281
Animal Feed Science and Technology 281 (2021)
Animal Feed Science and Technology 281 (2021)
In this study, the effect of feeding frequency and its interaction with crystalline methionine supplementation level on performance, digestion, energy and nitrogen balances was assessed. The experiment had a 2 × 4 factorial design, testing two level
Autor:
Johan A.J. Verreth, D.A.H. Sutter, M.A.C. Swinkels, Johan W. Schrama, Folasade E. Elesho, Saskia Kröckel
Publikováno v:
Aquaculture 532 (2021)
Aquaculture, 532
Aquaculture, 532
This study was conducted to estimate the methionine (Met) requirement of African Catfish (Clarias gariepinus). A basal diet was formulated to contain 32% crude protein, 12% lipids, and 0.44% cysteine using only protein from legume ingredients as inta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ce0307a8249b65ebd859a77225ed2043
https://research.wur.nl/en/publications/quantifying-methionine-requirement-of-juvenile-african-catfish-cl
https://research.wur.nl/en/publications/quantifying-methionine-requirement-of-juvenile-african-catfish-cl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.