Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"D. Wollin"'
Autor:
N. Bhojani, D. Wollin, M. El Tayeb, K. Scotland, J. Knoedler, K. Stern, D-D. Nguyen, M. Rivera, M. Borofsky, N. Canvasser, S. Bechis, R. Hsi
Publikováno v:
European Urology. 83:S518-S519
Autor:
Manal A. Awad, Jocelyne S. Feine, L. Johnson-Down, Nader Hamdan, Stephanie D. Wollin, Katherine Gray-Donald
Publikováno v:
Journal of Dental Research. 92:146S-153S
People wearing mandibular two-implant overdentures (IOD) chew food with less difficulty than those wearing conventional complete dentures (CD). However, there is still controversy over whether or not this results in better dietary intake. In this ran
Autor:
José A. Morais, Stephanie D. Wollin, Jocelyne S. Feine, Manal A. Awad, Abdelouahed Khalil, Katherine Gray-Donald
Publikováno v:
Journal of Dental Research. 91:39-46
We conducted a randomized clinical trial to determine whether providing simple mandibular implant overdentures (IODs) to elderly individuals would give them a significantly better nutritional profile than those who receive complete dentures (CDs). Tw
Autor:
Stephanie D. Wollin, Peter B. Jones
Publikováno v:
The Journal of Nutrition. 133:3327-3330
Alpha-lipoic acid (ALA) has been identified as a powerful antioxidant found naturally in our diets, but appears to have increased functional capacity when given as a supplement in the form of a natural or synthetic isolate. ALA and its active reduced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sleep. 40:A320-A320
Autor:
Stephanie D. Wollin, Peter B. Jones
Publikováno v:
The Journal of Nutrition. 131:1401-1404
The objective of this article is to review the existing literature concerning the effects and mechanisms of action of red wine consumption vs. other alcoholic beverages on the risk of cardiovascular disease (CVD). Of particular interest is the form a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.