Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"D. Wharton"'
Publikováno v:
Pediatric neurology. 105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pediatric Neurology. 104:66-67
Autor:
Kayla Massey, Chelsea A Lee, Megan Barry, Lori C. Jordan, Travis R. Ladner, Jessica D. Wharton
Publikováno v:
The Journal of pediatrics. 220
To examine the implementation and utilization of a pediatric acute stroke protocol over a 7-year period, hypothesizing improvements in protocol implementation and increased protocol use over time.Clinical and demographic data for this retrospective o
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 94:4434-4446
Steaks from USDA Select inside rounds (Exp. 1) and shoulder clods (Exp. 2) were used to test the interactive effect of cookery method and endpoint temperature on Warner-Bratzler shear force (WBSF) and internal cooked color. Pairs of 2.5-cm-thick semi
Autor:
Howard M. Katzenstein, Lauren Gingles, Shaina Johnson, James A. Connelly, Gabriella L. Crane, Margaret Wood, Tracy Hills, Jessica D. Wharton
Publikováno v:
Journal of pediatric hematology/oncology. 40(7)
Aicardi syndrome (AS) is a rare neurodevelopmental disorder, predominantly seen in female individuals, which appears to have an increased risk of both benign and malignant neoplasia. We report the case of a child with AS who presented with metastatic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Burn Care & Research. 40:S122-S122
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 89:4207-4220
Two experiments were conducted to compare the effects of enhancing dark-cutting (DC) strip loins with lactic acid (LAC) on fresh and cooked beef color, as well as sensory attributes, with nonenhanced, normal pH strip loins (CH). Strip loins, with an