Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"D. Viafara"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 2, Pp e298-e298 (2019)
To our knowledge, this study is the first to report on the nutritional characterization, bioactive compounds and antioxidant activity of Amazonian G. macarenensis fruit. The fatty acid profile was determined using a high performance liquid chromatogr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45c7bf37f085421c9b98294929268786
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 2, Pp e298-e298 (2019)
Grasas y Aceites; Vol. 70 No. 2 (2019); e298
Grasas y Aceites; Vol. 70 Núm. 2 (2019); e298
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 70 No. 2 (2019); e298
Grasas y Aceites; Vol. 70 Núm. 2 (2019); e298
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
To our knowledge, this study is the first to report on the nutritional characterization, bioactive compounds and antioxidant activity of Amazonian G. macarenensis fruit. The fatty acid profile was determined using a high performance liquid chromatogr
Publikováno v:
Soil and Sediment Contamination: An International Journal. 24:898-908
The objective of this study was to isolate and screen the highly efficient copper-removing microorganisms from the petroleum hydrocarbon (PH)-contaminated sites in the Amazonian rain forest in Ecuador. Two bacterial strains (strain UEAB3 and UEAB6) h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Riofrío-Carrión, E. Valiño Cabrera, W. Huilca-Álvarez, L. Fernández-Páramo, P. Ortíz-Nacaza, V. Andrade-Yucailla, G. Soldado-Soldado, E. Morocho-León, D. Viafara-Banguera
Publikováno v:
Revista Ecuatoriana de Investigaciones Agropecuaria. 2:20
Currently Ecuador promotes the consumption of native tubers and the use of post-harvest residues, because of the economic importance it represents and the benefit to human and animal health. The research was carried out in the CIPCA, of the State Uni
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.