Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"D. Tombropoulos"'
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 1:79-90
Tomatoes of VF145-7879 variety were commercially machineharvested at three levels of ripeness. The effects of commercial handling in 1/2-ton-bin units were measured in terms of damage and loss by weight. Tomato lots differing in damage and weight los
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 1:55-68
VF145-7879 variety of tomatoes were commercially machine harvested at three maturity levels which were 12 days and 7 days before the field was to be customarily harvested, and again when the field was harvested for delivery to the processor. The effe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.