Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"D. Tichovská"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S185-S187 (2009)
Relationship between polymerised triacylglycerols formation and tocopherols degradation was studied during heating of four commercially accessible vegetable oils (rapeseed oil, classical sunflower oil, soybean oil and olive oil) on the heating plate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3a5ed62e3a94f339b9bc43049c2a04a
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 30:351-357
Reblova Z., Fisnar J., Tichovska D., Doležal M., Joudalova K. (2012): Effect of temperature and oil composition on the ability of phenolic acids to protect naturally present α-tocopherol during the heating of plant oils. Czech J. Food Sci., 30: 351
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 27:S185-S187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.